Monday

Ulei de argan elixir al frumusetii

   Uleiul de argan este un noul elixir al frumusetii pe care numeroase femei il folosesc din ce in ce mai des.
   Pentru ca de fiecare data cand vine vorba de ingrijirea noastra  personala, incercam sa folosim cat mai multe ingrediente sau produse naturale,  uleiul de argan este unul dintre cele mai utilizate si benefice alegeri facute de catre femei,  atat pentru intretinerea pielii, a tenului sau a parului.
Cu o bogata compozitie de acizi grasi esentiali,  precum si omega 9, omega 6, polifenoli, vitamina F, vitamina E care ajuta atat la hidratarea pielii cat si la regenerarea acestuia, oferindu-i un aspect luminos si tanar si tot-odata ii mentine elasticitatea .
Noul elixir al frumusetii si al tineretii este extras din samburii fructelor arborelui de argan,  care este cel mai des intalnit Maroc. Extragerea uleiului din acesti samburi este un proces destul de complicat, iar cantitatea ce se obtine de la un sigur arbore este una destul de mica,  care face ca  pretul acestui ulei sa fie unul destul de ridicat si sa fie foarte cautat.

Daca vrei sa alegi un ulei de argan pur trebuie sa ai grija sa fie presat la rece, sa fie ambalat in sticlute mici iar pretul acestuia sa nu fie unul mic, pentru a te asigura ca uleiul de argan este pur si nu contine urme ale unor alte uleiuri esentiale.

No comments:

Post a Comment